Proteïnedieet met professionele begeleiding

Mijn buurman is wel 10 kg afgevallen en de vriendin van mijn collega valt ook heel goed af. Zij maken gebruik van een proteinedieet, is dat ook iets voor mij?

Een dergelijke vraag wordt meerdere malen in de praktijk gesteld. Een proteinedieet heeft voor- en nadelen. Wilt u hier graag meer over weten? En/of wilt u starten met het proteïnedieet?

Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Samen bekijken we of het dieet geschikt is voor je. We doen een uitgebreide  lichaamssamenstelling -en voedingsanalyse. We stellen een plan op met, zonder of gecombineerd met proteïneproducten. Tijdens de vervolgconsulten leren we een gezond eetpatroon aan, wat past binnen uw leefwijze.  Daarnaast werken we, indien nodig, aan oplossingen voor moeilijke momenten. Moeilijke momenten kunnen zijn: etentjes, feestjes, eetaanvallen, chocolade”verslaving”, emotie-eten, etc.

Wij werken met kwalitatieve en hoogwaardige eiwitproducten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Volgt u het proteïnedieet bij ons in Minderhout -Hoogstraten, dan bent u op de juiste plaats voor de beste prijs en kwaliteit en een professionele begeleiding!