Sensewear Armband Pro : meten is weten !

sensewear armband

Uw diëtiste kan u intensief begeleiden bij het doorbreken van oude gewoontes. U ontvangt hierbij de comfortabel te dragen SenseWear Pro Armband.

Door deze SenseWear Pro Armband gedurende vijf dagen om uw linker bovenarm te doen, verkrijgen u en uw diëtiste informatie over uw leefstijl.

De Sensewear® Mini Armband is een revolutionair en compact toestel dat zorgt voor een automatische en permanente monitoring van energieverbruik, fysische activiteit en slaap. Naast het begeleiden van revalidatie- en obesitaspatiënten, helpt deze multi-sensor monitor bij het coachen en het motiveren van iedereen die zijn actieve levensstijl wil verbeteren.

De Armband, die 24/24 wordt gedragen aan de rechter bovenarm, meet vanuit 5 sensoren een aantal fysiologische lichaamssignalen en berekent het energieverbruik (in cals (kcal) en MET’s) én de intensiteit en duur van de fysieke activiteit.

Voor een juiste analyse en interpretatie van de gegevens heeft u de  software nodig, maar ook deskundig advies van een professional.

Samen met een goede ondersteuning door arts, diëtist of kinesist creëert de Sensewear® Mini Armband een programma dat u laat “bewegen op maat”.