Postelein: een verrassend recept

hoofdgerecht
2 personen
bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

300 gram postelein 
2 bosuitjes 
1 teentje knoflook
1 eetlepel olie
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel geelwortel
200 gram kikkererwten 
1 eetlepel tomatenpuree
70 gram geraspte belegen kaas 

Bereiden

  • Was de postelein, laat hem uitlekken en snij de groente fijn. Snij de bosuitjes in ringetjes en hak de gepelde knoflook fijn. 
  • Verhit de olie in een wok of brede braadpan. 
  • Roer de bosui, postelein en knoflook erdoor en bak deze 2 minuten. 
  • Roer de komijn, geelwortel, kikkererwten en tomatenpuree er goed door. Verhit het groentemengsel ongeveer 5 minuten, af en toe omscheppen. 
  • Strooi de kaas erover en laat de kaas smelten.

bron: Puur Gezond NL