Postelein: een verrassend recept
hoofdgerecht
2 personen
bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediƫnten
300 gram postelein
2 bosuitjes
1 teentje knoflook
1 eetlepel olie
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel geelwortel
200 gram kikkererwten
1 eetlepel tomatenpuree
70 gram geraspte belegen kaas
Bereiden
- Was de postelein, laat hem uitlekken en snij de groente fijn. Snij de bosuitjes in ringetjes en hak de gepelde knoflook fijn.
- Verhit de olie in een wok of brede braadpan.
- Roer de bosui, postelein en knoflook erdoor en bak deze 2 minuten.
- Roer de komijn, geelwortel, kikkererwten en tomatenpuree er goed door. Verhit het groentemengsel ongeveer 5 minuten, af en toe omscheppen.
- Strooi de kaas erover en laat de kaas smelten.
bron: Puur Gezond NL