10augustus

Afvallen met PowerSlim

Date 2020-08-10-2020-08-10

VOLZET Bij ons is het Powerslim concept te volgen. Waarom? Omdat het soms zeer handig is om een nieuwe start te maken met je voeding. Even je oude patronen vergeten en stap voor stap naar een gezonde voeding gaan die je kan volhouden. Het zijn bovendien heerlijke maaltijden en tussendoortjes voor je gewichtsverlies.

Bij PowerSlim worden zoetstoffen vervangen door o.a. Stevia. De PowerSlim producten bevatten een goede hoeveelheid eiwit per portie, wat zorgt voor een nog beter resultaat. Verder bevatten de producten vezels voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren. Ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Het lichaam gaat dus de vetreserves verbranden om aan de benodigde energie te komen. Je begint met een starterspakket met daarin producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten wat jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PowerSlim kookboek met 14 weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten. En overigens, lekkere snel klaar recepten serveren wij je ook in overvloed.

Een webinar is ideaal om informatie te vergaren. Je kan hieraan gratis deelnemen. Je volgt het via een link op een tablet of een computer via je webbrowser (internet). Je komt zelf niet in beeld, dus je hebt geen camera of microfoon nodig. Je kan wel vragen stellen via de chat (prive of in groep).

Wil je er direct mee starten? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek. Wil je eerst even uitleg wat het concept betekent of wat er nog voor andere mogelijkheden zijn om gewicht te verliezen? Boek dan het vrijbijvende kennismakingsgesprek van 15 minuten.​ Wil je liever online begeleiding? Ook dat behoort tot de mogelijkheid. Meld je aan via de webwinkel.

Kom je bij on in de praktijk en wil je graag online bestellen. Vraag dan het wachtwoord van de webwinkel aan: info@nutripraktijk.be. Het wachtwoord ontvang je ook als je je aanmeld via voor de online begeleiding.