Diabetesteam Hoogstraten

Maandag 14 november is het wereld diabetes dag. Op deze dag zal het diabetesteam Hoogstraten beschikbaar zijn voor iedereen die wat meer wilt weten over diabetes of individuele vragen heeft. Want als je diabetes hebt, dan sta je er niet alleen voor. Jouw huisarts speelt uiteraard een grote rol en daarnaast is er de diabetes-educator, dietist, verpleegkundige en podoloog voor een goede opvolging, tips en behandeling. Het team heeft goede afspraken en gedeeld dossier om goed samen te werken, zodat jij steeds optimaal gehoord en behandeld wordt.

Petra Broekzitter (dietist), Katleen de Haes (dietist) en Ingrid van Veltom (dietist-diabetes educator) maken deel uit van het diabetes team Hoogstraten.

Wij hopen met jou kennis te mogen maken op maandag 14 november! Het is geheel vrijblijvend en informatief en je kan op het zelf gekozen tijdstip komen in Hoogstraten of Meer. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven.

Hoogstraten: wij zijn er tussen 13u en 15u Campus Stede AkkersJaak Aertslaan 4, Hoogstraten Meer: wij zijn er tussen 18u en 20u Kloostersite Mussenakker 13, Meer

Ook de podoloog (Instatera), verpleegkundige diabetes educator (thuisverpleging een en al zorg) en de beweegcoach zijn op maandag 14 november aanwezig om jou te informeren!

Meer informatie over het diabetesteam: www.diabetesteamhoogstraten.be