Nu is het moment !

Een gezonde leefstijl creëren. Dat is één van de veelgemaakte goede voornemens voor 2017. Bij NUTRiPRAKTIJK HOOGSTRATEN e.o. willen wij je daar graag mee op weg helpen. 

Elk jaar opnieuw staat het nieuwe jaar in het teken van een nieuwe start, een andere aanpak. Ook voor mezelf maak ik telkens de balans op en ik vind elke keer weer een aantal punten die ik zeker anders wil aanpakken. Wat kan beter? En vooral hoe kan dit beter? Hoe zorg ik ervoor dat ik voldoende beweging heb en dat ik lekker en gezond kan koken?
Pas wanneer je een concreet doel voor de ogen hebt, kan je je over een actieplan buigen. Jammer genoeg verlies je na verloop van tijd de discipline en omdat het altijd zo druk is, loop je al snel ergens vast. Weer een voornemen dat op de lange baan belandt. Ondanks alle goede voornemens verslapt de aandacht van zodra we enkele maanden verder zijn.
In mijn geval heb ik dan toch weer geen boodschappenlijstje gemaakt met als gevolg dat ik verkeerde voedingsmiddelen aankoop of zelfs te veel inkopen doe.
Vandaar dat we bij NUTRiPRAKTIJk werken met een begeleidingstraject. We maken vooraf een planning afhankelijk van je doelstelling. Hierin leggen we vast wanneer je welke doelstellingen wilt realiseren en wanneer je naar de praktijk komt.

Dus aarzel niet, maak een afspraak om samen de weg te maken naar een gezonde leefstijl.

In januari ontvang je bovendien een Goody bag kado. 

Gezonde groet,
Ingrid