Bij ons is het Powerslim concept te volgen. Waarom? Omdat het soms zeer handig is om een nieuwe start te maken met je voeding. Even je oude patronen vergeten en stap voor stap naar een gezonde voeding gaan die je kan volhouden. Het zijn bovendien heerlijke maaltijden, veel recepten voor variatie en tussendoortjes voor je gewichtsverlies.

PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingsplan waarmee je makkelijk en eenvoudig, maar ook lekker kan eten en op de juiste manier gewicht verliest. Met als basis: naar een gezonde voeding en leefstijl rekening houdend met jouw situatie en gevoel. Dus lekker in je vel zitten en een stabiel gewicht.

​De PowerSlim producten bevatten een goede hoeveelheid eiwit per portie, wat zorgt voor een nog beter resultaat. Verder bevatten de producten vezels voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren. Ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Je begint met een starterspakket met daarin producten in verschillende smaken. Je kan zo kennis maken met de producten en uittesten wat jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PowerSlim kookboek met veel recepten en een multivitaminen. Bij afname van het startpakket is het intakegesprek GRATIS. Ook de vervolgconsultaties kunnen gratis zijn bij afname van de maaltijden.

Je volgt na het behalen van je streefgewicht een vervoltraject. Oftewel de juiste coaching, tips en deskundig advies, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt.

Wil je er direct mee starten? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek. Wil je eerst even uitleg wat het concept betekent of wat er nog voor andere mogelijkheden zijn om gewicht te verliezen? Boek dan het vrijbijvende kennismakingsgesprek van 15 minuten.​ Wil je liever online begeleiding? Ook dat behoort tot de mogelijkheid. Meld je aan via de webwinkel.

Kom je bij ons in de praktijk en wil je graag online bestellen. Vraag dan het wachtwoord van de webwinkel aan: info@nutripraktijk.be. Het wachtwoord ontvang je ook als je je aanmeld via voor de online begeleiding.

Powerslim ervaring

Ervaringsverhaal Elke –20 kg

“Ik voelde me al een tijd niet goed in mijn vel. Mijn gewicht dreigde naar 80 kilogram te gaan, het uitoefenen van mijn hobby lopen begon pijn te doen aan al mijn gewrichten en er begonnen zich steeds meer lichamelijke klachten voor te doen. Ik probeerde zelf op mijn eten te letten, maar kreeg ’s avonds steeds buien van veelvuldig eten door extreme honger. Met gevolg dat mijn gewicht bleef toenemen. Ik zat volgens mij in een visuele cirkel waar ik zelf niet leek uit te raken.

Ik had al een paar keer op Facebook de reclame van PowerSlim zien passeren. Vermits ik besefte dat ik hulp en begeleiding nodig had, en eerlijk gezegd ook heel nieuwsgierig was, klikte ik hierop verder en vond zo een coach vlak in mijn buurt.

Het duurde nog een tijdje voor ik de stap zette, maar na een eerste verkennende gesprek besloot ik me te engageren voor het PowerSlim dieet. Wat ik zocht in een dieet was vooral het vinden van een goed en gezond eetpatroon, producten die lekker smaken, geen honger lijden en natuurlijk het vermageren op zich zodat ik me opnieuw beter zou voelen en mijn zelfvertrouwen zou herwinnen. Dit alles vond ik bij PowerSlim.

Ongeveer vier maanden na mijn start was ik 20 kilogram lichter, voelde ik me stukken beter, begon mijn zelfvertrouwen zich opnieuw op te krikken en kon ik terug naar believen lopen zonder enige pijn.

Wat ik me vooral blijf herinneren van die eerste maanden is het heel bewust worden van wat ik at. Op aanraden van mijn coach hield ik hiervoor ook een dagboek bij. Ik volgde in fase 1 en fase 2 heel strikt op wat er voorgeschreven wordt in het PowerSlim dieet. De kaart met wat je mag eten en in welke hoeveelheid was mijn vaste partner geworden. De enorme energie die ik deze periode heel intens voelde en de lekkere producten van PowerSlim zorgde er voor dat ik alle verleidingen kon weerstaan. Ook de wekelijkse metingen bij de coach waren steeds een duw in de rug om verder te gaan. Door de begeleiding van mijn coach kon ik zelfs met mijn man of vriendinnen naar een restaurant. Om dan goede keuzes te maken bekeek ik vooraf met mijn coach de menukaart. 

Toen kwam de vakantieperiode er aan. De hulp die ik tot dan ervaren had, hielpen me om ook hier de juiste keuzes te maken, zonder het gevoel te krijgen dat ik niks kon eten.

Ondertussen zit ik al ongeveer drie maanden in de stabilisatiefase. Mijn gewicht, nu 54 kilogram, blijft mooi behouden. Ik hou nog steeds heel punctueel mijn eetdagboek bij heel bewust te zijn en te blijven van wat ik eet. 

Momenteel eet ik nog maar twee producten van PowerSlim per dag. De overige maaltijden worden aangevuld met andere gezonde  alternatieven. Op deze manier maak ik rustig en heel bewust de overgang naar een volledig gezond eetpatroon. 

Ik kan nog enorm veel leren over een gezonde etenswijze en blijf daarom ook de afspraken met mijn coach op regelmatige basis behouden ter controle én voor het inwinnen van raad. Uiteraard is mijn dagboek dan de ideale manier om dit allemaal te bespreken. ​