Bij ons is het Powerslim concept te volgen. Waarom? Omdat het soms zeer handig is om een nieuwe start te maken met je voeding. Even je oude patronen vergeten en stap voor stap naar een gezonde voeding gaan die je kan volhouden. Het zijn bovendien heerlijke maaltijden, veel recepten voor variatie en tussendoortjes voor je gewichtsverlies.

Maak een afspraak

PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingsplan waarmee je makkelijk en eenvoudig, maar ook lekker kan eten en op de juiste manier gewicht verliest. Met als basis: naar een gezonde voeding en leefstijl rekening houdend met jouw situatie en gevoel. Dus lekker in je vel zitten en een stabiel gewicht.

​Je begint met een starterspakket met daarin producten in verschillende smaken. Je kan zo kennis maken met de producten en uittesten wat jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PowerSlim kookboek met veel recepten en een multivitaminen. Je hebt een menu wat je kan volgen en de producten zijn per dag ingedeeld. Super handig dus. Je eet niet enkel de producten, maar denk ook aan de groenten, beleg voor op het brood, yoghurt etc. Het menu helpt je hierbij. Bij afname van het startpakket is het intakegesprek GRATIS. Ook de vervolgconsultaties kunnen gratis zijn bij afname van de maaltijden (gratis consult bij afname van 6 doosjes).

Je volgt na het behalen van je streefgewicht een vervoltraject. Oftewel de juiste coaching, tips en deskundig advies, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt.

Wil je er direct mee starten? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek. Wil je eerst even uitleg wat het concept betekent of wat er nog voor andere mogelijkheden zijn om gewicht te verliezen? Boek dan het vrijbijvende kennismakingsgesprek van 15 minuten.​ Wil je liever online begeleiding? Ook dat behoort tot de mogelijkheid. Meld je aan via de webwinkel.

Kom je bij ons in de praktijk en wil je graag online bestellen. Vraag dan het wachtwoord van de webwinkel aan: info@nutripraktijk.be. Het wachtwoord ontvang je ook als je je aanmeld voor de online begeleiding.